Word jij de culinaire spil van Union House?
SWIJNENBURG is met meer dan 15 jaar ervaring een gevestigde speler in de horeca- en evenementenbranche. Het portfolio bestaat op dit moment uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen), Huis Scherpenzeel (Scherpenzeel) en LIZ Restobar (Amerongen).
Aankomende zomer starten wij in het voormalige Tivoli complex aan de Oudegracht in Utrecht een nieuw grootschalig restaurant; Union House. Union House wordt een toegankelijke, bruisende plek voor iedereen die van goed eten houdt én van een unieke sfeer. Een bruisende ontmoetingsplek waar heerlijk eten, ontmoeten en cultuur naadloos in elkaar overgaan. Een restaurant met binnentuin, een wijnbar met uitzicht op het iconische podium en ruimte voor groepen. In totaal biedt Union House plek aan circa 350 gasten voor 7 dagen per week ontbijt/ lunch / borrel en diner. Voor deze uitdagende en dynamische functie zoeken wij een chef-kok met visie, passie en leiderschap.
Om in aanmerking te komen voor deze functie ben jij/heb jij:
- Union House is een bedrijf in de opstart fase. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en flexibele persoonlijkheden, die met veel energie en gedrevenheid willen bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf.
- Naast ruime werkervaring heb je de verantwoordelijkheid gedragen voor een grote, 7-daagse keukenorganisatie.
- Je hebt de kwaliteit om te delegeren en leiding te geven aan een team van koks, waar nodig freelancers en (part-time) afwashulpen.
- Je bewaakt kosten, optimaliseert efficiëntie en zorgt voor een goede voorraadbeheer.
- Je ziet toe op naleving van hygiëne-, veiligheids- en ARBO-voorschriften.
Je wordt verantwoordelijk voor:
- Je zorgt, samen met de executive chef van Swijnenburg, voor de ontwikkeling (smaak, presentatie en hoge kwaliteit) van de gerechten. Er zal worden gekookt met aandacht voor pure, eerlijke producten en verfijnde smaken. We willen onze menukaart geïnspireerd laten zijn op de seizoenen en ingrediënten van Nederlandse bodem, gecombineerd met smaken van over de hele wereld. Hoogwaardig, maar toegankelijk.
- Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, aansturen en motiveren van de keukenbrigade.
- Je wordt vanaf de openstelling verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de keuken en afwasbrigade.
- Je stuurt aan op efficiency en het beheersen van de kosten m.b.t. inkoop, voorraadbeheer en bestellingen.
- Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van HACCP, Hygiëne, Arbo en Veiligheid.
Wat bieden wij?
Een fantastische werkomgeving op een historische plek midden in Utrecht, midden in Nederland. Je gaat mee bouwen aan een betrokken en professioneel team en bedrijf. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden. Samen met de restaurant manager vorm je het management team van Union House en dragen jullie verantwoording af over review cijfer, omzet en (personeel en inkoop)kosten aan de directie.
Interesse?
Graag ontvangen wij je motivatie met cv en foto per e-mail. Je kunt deze richten aan Frank Bakkenes (executive chef Swijnenburg) op e-mailadres: jobs@unionhouse.nl. Voor inhoudelijke vragen is Frank bereikbaar op 06 – 81183641.