SOMMELIER / BAR MANAGER

Heb jij een passie voor wijnen en bruis je van ideeën om gasten te verrassen met unieke smaakcombinaties? Weet jij als geen ander hoe je de juiste wijn op het juiste moment serveert en wil je meebouwen aan iets nieuws en bijzonders? Jacob’s Bar van Union House in Utrecht zoekt een enthousiaste Bar Manager / Sommelier!

In september heeft Union House haar deuren geopend in het voormalige Tivoli-complex aan de Oudegracht. Een dynamische ontmoetingsplek waar goed eten, gastvrijheid en cultuur samenkomen. Met een restaurant en kloostertuin, een wijn- en cocktaillounge met uitzicht op het iconische podium en een sfeervolle Governor’s Room voor gezelschappen, biedt Union House ruimte aan 350 gasten, zeven dagen per week voor lunch, borrel en diner.

Wine & Casual Dining
Binnenkort lanceren we Jacob’s Bar als informeel tweede restaurant binnen Union House. Waar gasten in de The Dining Room genieten van lunch en diner en in The Governor’s Room groepen bijeenkomen voor meetings en private dining, serveren we in Jacob’s Bar kleine gerechtjes die je met elkaar kan delen met een brede selectie open wijnen en verrassende cocktails en andere dranken.

Wat ga je doen?

  • Je bent de voorman/voorvrouw van Jacob’s Bar, en zorgt er samen met je team voor dat gasten zich welkom voelen en terug komen.
  • Je adviseert gasten bij hun wijn- en drankenkeuze en stemt in overleg met de chef wijn-spijscombinaties af.
  • Je krijgt een grote rol in het op de kaart zetten van de nieuwe Jacobs Bar.
  • Je zorgt voor een vernieuwende selectie en hoge kwaliteit van de wijn- den drankenkaart en stimuleert wijnverkoop aan de gasten, voorziet in bestellingen, calculaties, beheer en controle van de voorraad.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde gastvrijheids en/of wijnopleiding en je beschikt over een uitgebreide wijnkennis. Je hebt werkervaring als (assistent) sommelier of (assistent) maître.
  • Je bent leergierig en gemotiveerd om samen met het team iedere dag te blijven groeien.
  • Als persoon ben je verantwoordelijk, flexibel, communicatief sterk, collegiaal en zeer gast- en servicegericht. Je bent op de hoogte van de trends en behoeften en bent zeer gemotiveerd je hierin te blijven ontwikkelen,
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

  • Een fantastische werkomgeving in een iconisch pand in het hart van Utrecht;
  • Salaris natuurlijk: je wordt ingeschaald in schaal V of VI van de cao Horeca & Catering.
  • Een hecht en gezellig team waar samenwerking centraal staat;
  • Een goede werk/privébalans én regelmatig een weekend- of weekenddag vrij;
  • Ruimte voor groei, opleiding en persoonlijke ontwikkeling binnen een dynamisch bedrijf;
  • Korting op je sportabonnement;
  • Meerdere leuke personeelsuitjes per jaar

Interesse?
Stuur je motivatie met CV en foto per e-mail naar Nick via nick@swijnenburg.com. Vragen? Neem gerust contact met hem op via 06 34 14 7111.

Over Swijnenburg
Union House is onderdeel van SWIJNENBURG. SWIJNENBURG is met meer dan 15 jaar ervaring een gevestigde speler in de horeca- en evenementenbranche. Het portfolio bestaat op dit moment uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen), Huis Scherpenzeel (Scherpenzeel) en LIZ Restobar (Amerongen).

Acquisitie door wervingsbureaus wordt niet op prijs gesteld.