Ben jij een gepassioneerde en gedreven kok met oog voor detail en een liefde voor pure smaken? Lijkt het je fantastisch om in een gloednieuw restaurant in het hart van Utrecht te werken en samen met de chef-kok een sterk keukenteam op te bouwen? Dan is dit dé kans om als Sous-chef bij Union House aan de slag te gaan!

Deze zomer openen wij een nieuw, grootschalig restaurant in het voormalige Tivoli-complex aan de Oudegracht in Utrecht: Union House. Een bruisende ontmoetingsplek waar heerlijk eten, ontmoeten en cultuur samenkomen. Met een restaurant en kloostertuin, een wijnbar met uitzicht op het iconische podium en ruimte voor gezelschappen, biedt Union House plek aan circa 350 gasten, zeven dagen per week, voor lunch, borrel en diner.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Sous-chef (fulltime, M/V)

Wat ga je doen?

  • Werken met mooie, verse producten en kwalitatieve keukenapparatuur. 
  • Je vormt samen met de chef-kok en het keukenteam een belangrijk onderdeel van het succes van Union House;
  • Als rechterhand van de chef-kok zorg je mede voor een soepel draaiende keuken;
  • Je brengt energie en vakmanschap in het team en zorgt voor een inspirerende en gezellige werksfeer;
  • Je bewaakt de kwaliteit en presentatie van de gerechten en denkt mee over menuontwikkeling. Onze menukaart is geïnspireerd op seizoensgebonden ingrediënten van Nederlandse bodem, gecombineerd met smaken van over de hele wereld – hoogwaardig, maar toegankelijk;
  • Je ziet toe op de naleving van de HACCP-, hygiëne-, Arbo- en veiligheidsvoorschriften;
  • Samen met je mede sous-chef assisteer je de chef op diverse organisatorische taken, zoals inkoop, voorraadbeheer, materialen en bestellingen;
  • Je draagt bij aan een hoge kwaliteit en consistente presentatie van de gerechten.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde koksopleiding (bijvoorbeeld SVH of MBO niveau 3/4 zelfstandig werkend kok);
  • Ervaring en kwaliteit om leiding te geven aan een team van koks, keukenhulpen, freelancers en (parttime) afwashulpen;
  • Minimaal 2-5 jaar ervaring in een professionele keuken;
  • Stressbestendigheid en een oplossingsgerichte houding;
  • Uitstekende kennis van producten, ingrediënten en bereidingstechnieken.

Wat bieden wij?

  • Een fantastische werkomgeving op een historische locatie in het centrum van Utrecht;
  • Een marktconform salaris en passende arbeidsvoorwaarden;
  • 4 daagse werkweek: ondanks de horeca-uren heb je zo een goede werk/privébalans. Dankzij ons grote team ben je bovendien regelmatig een weekend of weekenddag vrij;
  • De kans om mee te bouwen aan een nieuw en betrokken team;
  • Ruimte voor groei, opleiding en persoonlijke ontwikkeling binnen een dynamisch bedrijf;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en culinaire vrijheid;
  • Korting op je sportabonnement;
  • Meerdere leuke personeelsuitjes per jaar.

Interesse?

Stuur je motivatie met CV en foto per e-mail naar Frank Bakkenes (Executive Chef Swijnenburg) via jobs@unionhouse.nl. Heb je vragen? Neem gerust contact op via 06 81183641.

Over Swijnenburg
Union House is onderdeel van SWIJNENBURG. SWIJNENBURG is met meer dan 15 jaar ervaring een gevestigde speler in de horeca- en evenementenbranche. Het portfolio bestaat op dit moment uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen), Huis Scherpenzeel (Scherpenzeel) en LIZ Restobar (Amerongen).

Acquisitie door wervingsbureaus wordt niet op prijs gesteld