Zelfstandig werkend kok

Heb jij een passie voor koken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in een bruisende keuken? Union House in Utrecht zoekt een gedreven zelfstandige kok! 

Union House opent deze zomer haar deuren in het iconische voormalige Tivoli-complex aan de Oudegracht in Utrecht. Dit wordt dé nieuwe ontmoetingsplek waar goed eten, gastvrijheid en cultuur samenkomen. Met een restaurant en kloostertuin, een wijnbar met uitzicht op het iconische podium en sfeervolle ruimtes voor gezelschappen, biedt Union House plek aan circa 350 gasten, zeven dagen per week voor lunch, borrel en diner. 

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Zelfstandig werkend kok (M/V fulltime)   

Wat ga je doen? 

  • Werken met mooie, verse producten en kwalitatieve keukenapparatuur;
  • Samen met het team zorgen voor een uitstekende voorbereiding en uitvoering van de service;
  • Bereiden en presenteren van hoogwaardige gerechten volgens receptuur en planning;
  • Bijdragen aan een positieve werksfeer en een goed lopende keuken;
  • Zorgdragen voor een opgeruimde en georganiseerde werkplek;
  • Waarborgen van kwaliteit en hygiëne volgens HACCP-richtlijnen. 

Wat breng je mee? 

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of relevante werkervaring;
  • Je bent leergierig, gemotiveerd en gedreven om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Je werkt nauwkeurig en georganiseerd, ook als het druk is;
  • Je bent een teamspeler en houdt van een gezellige, maar professionele werksfeer;
  • Je bent gast- en servicegericht en hebt oog voor kwaliteit. 

Wat bieden wij? 

  • Een fantastische werkomgeving in een iconisch pand in het hart van Utrecht;
  • Een marktconform salaris en passende arbeidsvoorwaarden;
  • Een hecht en gezellig team waar samenwerking centraal staat;
  • 4-daagse werkweek: een goede werk/privébalans én regelmatig een weekend- of weekenddag vrij;
  • Ruimte voor groei, opleiding en persoonlijke ontwikkeling binnen een dynamisch bedrijf;
  • Korting op je sportabonnement;
  • Meerdere leuke personeelsuitjes per jaar.  

Interesse? 

Graag ontvangen wij je motivatie met CV en foto per e-mail. Je kunt deze richten aan Frank Bakkenes, Executive Chef, via frank@swijnenburg.com. Heb je vragen? Neem gerust contact op via 06 8118 3641. 

Over Swijnenburg 

Union House is onderdeel van SWIJNENBURG. SWIJNENBURG is met meer dan 15 jaar ervaring een gevestigde speler in de horeca- en evenementenbranche. Het portfolio bestaat op dit moment uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen), Huis Scherpenzeel (Scherpenzeel) en LIZ Restobar (Amerongen) 

Acquisitie door wervingsbureaus wordt niet op prijs gesteld.